top of page

Reviews

Il

 

​Ilse van Lieshout,
Getriggert door een paar woorden op haar website (verbinding maken tussen binnen- en buitenruimte, licht en ruimtelijk) gingen we een verkennend eerste gesprek aan met Doreth. Al bij het eerste gesprek gaf Doreth goede ideeën en tips voor de verbouwing van de benedenverdieping van ons nieuwe huis.

Het was meteen duidelijk dat het een grote toegevoegde waarde had om een binnenhuisarchitect te betrekken bij onze plannen. En dat heeft ze ook waargemaakt!


Fijne communicatie gedurende het hele traject, goed en constructief meedenken en zoeken naar mogelijkheden om onze wensen te realiseren. Daarnaast heeft Doreth een betrouwbaar netwerk van partijen om haar heen (zoals aannemers en interieurbouwers) die helpen om de plannen daadwerkelijk te realiseren. Een hele positieve ervaring, met een prachtig eindresultaat waar wij nog elke dag genieten!

Bedankt Doreth... Ik beveel je van harte aan binnen mijn netwerk!

Sabine van der Hulst,

    Doreth is een vakvrouw. Een vrouw die mogelijkheden ziet en dit prachtig uitwerkt en kan begeleiden tot het resultaat dat jij voor ogen hebt.                                    Ik beveel Doreth graag aan binnen mijn netwerk.

Frank van Rijsingen,

     Doreth heeft ons uitstekend geholpen tijdens de aankoop van onze nieuwe woning. Op heldere wijze heeft ze in het voortraject de mogelijkheden geschetst.        De begeleiding tijdens de bouw verliep prima. Het interieur van de woning is volledig aangepast, inclusief een herindeling van de benedenverdieping én              conform onze verwachtingen. We zijn enorm blij met het resultaat. Top advies !

Margareth Eras,

"Doreth Eijkens is een inspirerende architect, zit vol met ideeën en wil dit graag met andere delen. Is sterk in het maken van verbindingen en heeft een open mind. Ze is in staat harmonieuze en rustgevende ruimtes te creëren wat belangrijk is in deze hectische tijd. Ze zorgt voor een fijne beleving van de ruimte.

Paula Ooms,

     Doreth is een serieuze vakvrouw die alles in het werk zal stellen om haar klanten optimaal werk te leveren. Ze heeft creatieve oplossingen en goed gevoel              voor kleur.

Karin Termeer,

Doreth stemt goed af op de wens van de klant, komt met creatieve en originele concepten. Is erg betrokken bij haar projecten en levert kwaliteit en service.

Ze heeft gevoel voor stijl en het is erg prettig om met haar samen te werken. 

Willem van Asten , architect

      When we got a new project for about 1000 m2. on rebuilding and restyling 2 canteens for FONTYS Hogescholen in Eindhoven, we asked Doreth                              to support us in finding the right touch for the interior design. I think she's brimming with useful ideas and has joy in her work.

      Together with Doreth it became a fruitful cooperation that led to a effective, modern, youthful and contemporary accommodation.

Architectenregister nr. 4.090915.00

bottom of page