top of page

WERKWIJZE

 

Interieurarchitectuur? Begin aan de tekentafel: voorafgaand aan de (ver)bouw. Dat is het ideale moment om doordachte keuzes te maken en een plan uit te werken. Kloppend met het bouwkundige plan. Alle mogelijkheden optimaal benut.

 

Komen de inzichten, ideeën of vragen echter gaandeweg, dan is Doreth Eijkens Interieurarchitect ook jouw vertrouwde partij. 

 

Ze spreekt de taal van de aannemer, weet het proces stap voor stap te begeleiden en committeert zich volledig aan jouw opdracht. De kwaliteit en de afspraken bewakend. Uiteraard is zij ook je rots in de branding bij het inrichten, stileren en creëren van de sfeer en uitstraling die jij voor ogen hebt. 

De trajecten waarbij Doreth je begeleidt: 

 

Brainstormsessie

Wil jij samen brainstormen over de mogelijkheden binnen jouw interieur en/of verbouwing? We brengen jouw wensen in kaart, waarna jij zelf aan de slag kan. Uiteraard is het ook mogelijk om door te gaan naar fase 1. Past dit bij jou? Maak een afspraak voor brainstormsessie van 2 uur.

 

Fase 1: Ontwerp

Doreth Eijkens inventariseert jouw wensen, neemt de ruimtes onder de loep en schetst voor jou een ontwerp op maat. De investering voor een goed ontwerp hangt van verschillende factoren af. Neem gerust contact op voor een indicatie voor jouw specifieke situatie. De uitvoering kun je aan Doreth en haar bouwpartners overlaten of

in eigen beheer verder uitwerken. 

 

Fase 2: Vervolg op fase 1

Nadat we het definitieve ontwerp hebben uitgewerkt ga ik het plan verder uitwerken voor offerte aanvraag. Hiervoor werk ik samen met meerdere gerenommeerde en betrouwbare partijen in de aannemerij en interieurbouw welke de gehele uitvoering op zich kunnen nemen. 

Fase 3: Uitvoering na fase 2

Ook het totaalplaatje is in goede handen bij Doreth Eijkens. Behalve het ontwerp, regelt Doreth de uitvoering en begeleidt zij de (ver)bouw. Voorwaarde is dat een vaste bouwpartner van Doreth het bouwkundige deel uitvoert. Zo kan zij een succesvolle samenwerking en uitvoering garanderen. 

Architectenregister nr. 4.090915.00

bottom of page