top of page

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Interieurarchitect  's Hertogenbosch

 

Bent U op zoek naar een interieurarchitect  of  binnenhuisarchitect in 's Hertogenbosch? Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect die samen met u een goed doordacht plan maakt om u en uw medegebruikers gelukkig te maken? Neem dan contact op met Doreth Eijkens, interieurarchitect.

 

“In mijn interieurontwerpen draait het om de verbinding tussen in- en exterieur. Tussen mens, ruimte en balans.” 

 

Wij ontwerpen interieurs waar kleine en grote groepen mensen wonen, werken, of gezellig met elkaar eten en recreëren. Wij gaan samen met uw aan de slag om U wens en gevoel te vertalen naar een aangename en functionele ruimte.

info@doretheijkens.nl

T. +31(0)6-10891793

Moodboards1-158.jpg
6. BG Totaal.jpg

Interieurarchitectuur in 's Hertogenbosch

 

De gebouwde omgeving en de interieurarchitectuur zijn van grote invloed op het welbevinden van de mensen die er wonen, werken of recreëren .

Een goed doordachte indeling van de ruimte met de juiste sfeer zorgt  dat je positief wordt geprikkeld en dat je in actie komt. Maar het kan ook zijn dat er juist behoeft is aan rust, dan zal de interieurarchitect  de interieurarchitectuur inzetten om dit te realiseren. Het kan daarbij gaan om een kantooromgeving, een woning maar ook een hotel of restaurant.

Doel is het creëren van een warm thuisgevoel in de juiste vorm en met aandacht voor details.

Het ontwerp moet passen als een maatkostuum waarbij materiaal, kleur, licht, geluid en ruimte, zowel binnen als buiten, samensmelten.  De ervaring van de ruimte vertelt immers een interessant verhaal, een verhaal dat je keer op keer wilt lezen omdat het blijft fascineren.

 

Ons vak is luisteren, aanvoelen, analyseren, ordenen en uiteindelijk het vertalen van de vraag naar een innovatieve oplossing.

Een ervaren interieurarchitect voor 's Hertogenbosch

 

Doreth Eijkens, interieurarchitect of  binnenhuisarchitect gaat graag samen met U aan de slag, wij delen onze kennis op het gebied van interieurarchitectuur in 's Hertogenbosch.

De afgelopen jaren hebben wij met succes diverse projecten gerealiseerd in de regio 's Hertogenbosch en op dit moment werken we met veel plezier aan diverse nieuwe projecten. Dit doen we met onze vaste partners om de kwaliteit en het  resultaat van de interieurarchitectuur te kunnen waarborgen.

Hebben we u interesse gewerkt en wilt u meer weten? U vindt op onze web-site informatie over Doreth Eijkens | Interieur Architectuur en onze projecten. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

 

info@doretheijkens.nl

te. 06-10891793

Moodboards1-152.jpg

Samen creëren we U interieur in ’s Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Oisterwijk

Architectenregister nr. 4.090915.00

bottom of page