top of page

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Interieurarchitect  Breda

 

Gaat je verbouwen of renoveren en weet je niet waar te beginnen? Kies voor interieurarchitect uit de regio Breda die met je mee denkt en niet alleen het interieur ontwerpt maar ook de verbouwing / renovatie.

 

“In mijn interieurontwerpen draait het om de verbinding tussen in- en exterieur. Tussen mens, ruimte en balans.”

 

Wij ontwerpen interieurs waar kleine en grote groepen mensen werken, wonen of gezellig met elkaar eten en recreëren. Wij gaan samen met u aan de slag om U wens en gevoel te vertalen naar een aangename en functionele ruimte.

 

Neem dan contact op met Doreth Eijkens, interieurarchitect.

info@doretheijkens.nl

T. +31(0)6-10891793

Moodboards1-1511.jpg
2.jpg

Een ervaren interieurarchitect voor Breda
 

Doreth Eijkens | interieur Architectuur neemt je graag mee op haar reis en deelt  haar expertise op het gebied van interieurarchitectuur in Breda en omgeving.

In  Breda en omgeving  hebben we al vele mensen mogen helpen, waarbij we hun projecten na tevredenheid hebben voltooid.

Bent U geïnteresseerd kijk dan op onze website, www.doretheijkens. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

 

info@doretheijkens.nl

te. 06-10891793


Interieurarchitectuur in Breda

 

De interieurarchitectuur van het gebouw is van grote invloed op het functioneren van de mensen die er werken, wonen, recreëren . Een goede indeling en het juiste materiaal gebruik zorgt  ervoor dat mensen positief geprikkeld worden.

Het is het belangrijk dat er dynamiek maar ook rust wordt ingebouwd. Hiervoor wordt door Doreth Eijkens | Interieur Architectuur de interieurarchitectuur ingezet.

Het gevoel dat mensen hebben als ze zich in een bepaald gebouw bevinden wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat  om  een kantooromgeving, een woning maar ook een hotel of restaurant. Mensen moeten zich veilig en prettig voelen met een  warm thuisgevoel in de juiste vorm en met aandacht voor detaillering.

Het ontwerp moet passen als een maatkostuum waarbij licht, kleur, materiaal, geluid en ruimte, zowel binnen als buiten, naadloos in elkaar overlopen.  

 

Ons vak is luisteren, aanvoelen, analyseren, ordenen en uiteindelijk het vertalen van de vraag naar een innovatieve oplossing.

 

Moodboards1-158.jpg

Samen creëren we U interieur in Breda, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek

Architectenregister nr. 4.090915.00

bottom of page